• vad hände med babyblogg

  Hej och åter hej, det är otroligt skönt att få vara tillbaka på världens bästa blogg sida igen Blogg tillhörande enfuria : Enfuria, vad hände med babyblogg Man kan ju undra vad för strul det har varit egentligen. Men men nu är man här igen. En del har hänt på senaste tiden, kanske inga massiva upptåg men lite i alla fall. Min lilla underbara dotter har hunnit fylla 2 år vilket var den 3e maj så en månad exakt idag vill säga. Lillan träffar pappa sin oftare vilket glädjer mig enormt samt att ja också får träffa honom vilket är en enorm glädje då mitt hjärta tillhör honom nu och för alltid ♡. Jag har börjat virka och gör nu allt från mössor till tröjor både till vuxna, barn och bebis. Jag har gått upp i vikt och väger nu 65kg vilket jag hatar men många andra älskar.... Jag och lillan bor större nu vilket är en 3a och har äntligen bott in oss. Och livet i sin helhet är bara bättre och lättare vilket gör mig väldigt glad då det har varit en tuff tid de senaste året med depression och min sjukdom bulimi nervosa. Jag saknar ridningen så otroligt mycket också :/ Aja de får duga för nu Blogg tillhörande enfuria : Enfuria, vad hände med babyblogg Ha de bra alla underbara läsare. /Enfuria
  0 kommentarer | Lägg till en kommentar
 • . insikter

  Vad roligt det är när mina föräldrar fortfarande tror att jag apar efter andra människor? Sen jag blev singel har jag fått andra intressen och syner på livet. Har fått upp intresset för vintagesaker, speciellt för vackra flaskor och möbler. Morsan tror att en av mina bästa vänner "tutat" i mig detta, men nej mamma, det är jag som har utvecklat min smak. Jag är så sjukt trött på Ikea, visst det finns saker där som är jättebra, men jag är bara trött på det. Jag har börjat tycka om vitt vin och champagne på ett sätt som jag aldrig gjort förut och jag har börjat göra om hemma till en helt annan stil än jag haft förut. Har bestämt att jag ska bygga min egen sänggavel, för de som säljs i inredningsbutikerna är så fruktansvärt fula!

  Musiken är fortfarande stor del i mitt liv, har numer fått upp en intresse för jazz, har iofs tyckt om gammal musik såsom swing och sådant lite smått, men nu har det blommat upp direkt. Det känns som om jag vuxit upp snabbt efter att mitt förhållande tog slut, jag har blivit en starkare och mer sofistikerad människa tycker jag. Älskar mitt röda hår och min kropp som blivit stark och definierad efter min viktnedgång och träning. Jag mår bara så jävla bra just nu och det känns så otroligt skönt med tanke på hur skit jag mådde i höstas med depression och ångestdrag. För första gången känner jag mig som en KVINNA och inte som en liten tjej, även om jag fortfarande föredrar att kallas tjej ;)

  Var på roadtrip med J. i förrgår och vi åkte förbi kyrkogården i Fimpen. Skulle hälsa på morfar, men det blev kort, letade sedan efter M's grav. Vi gick på komvux tillsammans och han var ett så fint stöd för mig, speciellt sista dagen på svenskan när det bara var han och jag kvar i gruppen. Även på historian hjälpte han mig och vi kom så bra överens. Blev så chockad när jag fick veta att han försvunnit och senare hittades han död, som jag tyvärr befarat. Det är så orättvist. Han var en sån fin människa: intelligent, hjälpsam, snäll, rolig... Får fortfarande tårar i ögonen när jag tänker på att du inte finns längre, det är så overkligt... Vila i frid, M. Du är saknad!

  Måste börja fokusera på skolan igen, det har spårat ur totalt. Behandlingspedagog är min framtida yrkestitel och mitt bestämde öde, punkt.


  Inom mig en ocean
  Ännu finns det lite kvar
  Att plocka av
  Om du vill ha
  En öppen famn
  Där du kan va 

  0 kommentarer | Lägg till en kommentar
 • . who knew?

  Livet blir bara bättre för varje dag som går. Är glad att jag blev singel och kom ur ett förhållande som inte var rätt för mig, jag har större ambitioner än ett vanligt Svensson-liv. Jag viger mitt liv åt att hjälpa människor, både på arbete och på fritiden, det är det livet handlar om: att sprida glädje till andra människor varje dag. Tyvärr kommer folk aldrig sluta att må dåligt, men där det finns hopp finns det liv som man säger... väl? 

  Jag känner att det finns så mycket mer att utforska i livet: mat, kultur, konst, vänskap och framför allt: mig själv. Nu menar jag inte utforska mig själv fysiskt utan mentalt :p 
  Man slutar aldrig att utvecklas som människa, men jag har mycket kvar att lära mig och utforska innan jag kan och vågar släppa in någon i mitt liv igen.

  0 kommentarer | Lägg till en kommentar
 • i en värld där självförakt är en vardag

  Blogg enfuria :Enfuria, i en värld där självförakt är en vardag

  Självförakt är nog bland de vanligaste vi människor har när vi mår dåligt som väldigt ofta får en att må sämre.

  Jag föraktar mig själv för den jag är och för vad jag har gjort i livet, mina största misstag. 

  Jag önskar att jag kunde gått göra det på något sätt men de funkar inte så. 

  Jag måste förlåta mig själv först innan jag ens kan tänka på att någon annan människa ska göra det, men förlåta mig själv kommer jag aldrig kunna göra och därmed så kommer jag stå ensam. Konsekvenserna kommer alltid och då får man ta det oavsett hur ont det än tar.

  Men jag är trött på att ha ont och dåligt samvete.  The past is in the past och det finns ingenting jag kan göra åt det hur än mycket jag vill....

   

  Snart blir de iaf games of throne.

  Tack för att ni underbara läsare tittar in på min blogg .

  /Enfuria

  0 kommentarer | Lägg till en kommentar
 • Det lättaste i livet är att älska någon, det svåraste är att hitta någon som älskar en tillbaka

  Blogg enfuria :Enfuria, Det lättaste i livet är att älska någon, det svåraste är att hitta någon som älskar en tillbaka

  Det är svårt att måsta känna... det är svårt att ha äkta känslor för någon som man väldigt gärna vill ska ha samma känslor tillbaka men ofta lägger man för mycket energi på det och glömmer allt däremellan. 

  Men ont gör de.....

  Jag vet vem jag vill spendera mitt liv med. Jag vet vem jag vill få fler barn med. Jag vet vem jag vill ha en framtid tillsammans med. 

  Men de är bättre att ha älskat än att ha älskat alls..

  /Enfuria

  0 kommentarer | Lägg till en kommentar

choose your country

De finns nu i bloggen :